

Southern California

Housing and Homelessness Regional Community of Practice

IN-PERSON CONVENING AGENDA

DAY 2

May 2, 2025, 10:00 AM - 4:00 PM PST

Time ————————————————————————————————————	Activity
10:00 AM - 10:30 AM 30 Mins	WELCOME BACK AND RECAP
10:30 AM - 11:00 AM ^{30 Mins}	LOCAL GOAL SETTING
	Working in county/tribal groups, participants will determine what they might be able do to increase exits to permanent housing.
11:00 AM - 12:00 PM 60 Mins	LOCAL ACTION PLANNING
	Working in county/tribal groups, participants prioritize and create action plans to achieve the county/tribal goals.
12:00 PM - 12:55 PM	LUNCH
12:55 PM - 2:00 PM 65 Mins	COMMUNITY EXCHANGE:
	FEEDBACK ON LOCAL PLANS
	Small group breakouts to review community plans and real-time feedback.
2:00 PM - 2:30 PM 30 Mins	SURFACE REGIONAL
	OPPORTUNITIES
	Connect local planning to regional planning. All participants surface their specific ideas and prioritize work that could be done best at the regional or cross-community level.
2:30 PM - 2:45 PM	BREAK
2:45 PM - 3:35 PM 50 Mins	REGIONAL GOALS
	AND VISIONING
	County and tribal teams will define goals, address underlying issues, and create solutions that accommodate unique challenges and resources.
3:35 PM - 3:50 PM 15 Mins	REFLECTION AND PREP FOR
	FOLLOW-UP MEETINGS
	Reflection of goals and overview of post convening virtual meetings.
3:50 PM - 4:00 PM 10 Mins	WIND DOWN AND CLOSE

^{*}Please note that the agenda is subject to change. The topics, times and focus areas may be adjusted based on ongoing discussions and evolving needs.